Zielonka Farming Simulator

Zielonka is de nieuwste map in de Premium Expansion van Farming Simulator 22. De wereld speelt zich af in Oost-Europa en is standaard voorzien van 3 boerderijen en enkele productielocaties. De velden zijn klein tot matig van grootte en bieden voor de beginnende farmer genoeg mogelijkheden.

Begin je als “nieuwe boer” dan is je startkapitaal 100.000 euro en staan er 2 tractoren en wat machines voor je klaar op de boerderij in Zielonka Farming Simulator 22. Ook in je bezit zijn 2 velden waar je gewassen op kan zaaien en oogsten om geld te verdienen. Bij de woning kan je slapen en jezelf omkleden uit een ruime keuze aan kledingstukken uit je garderobe.

Premium Expansion

Deze Premium Expansion van Farming Simulator 22 bevat een aantal leuke nieuwe dingen voor deze game. Een nieuwe wereld die Zielonka heet, waar je zelf het boerenleven kan naspelen. Er zijn ook 3 nieuwe gewassen toegevoegd: rode bieten, wortelen en pastinaken. En hierdoor ook nieuwe machines om deze gewassen te zaaien en te oogsten. Lees hier meer op de website van Farming Simulator, je kan de premium expansion hier ook bestellen.

Geld verdienen in Zielonka Farming Simulator

Het startkapitaal van 100.000 euro lijkt veel als je een nieuwe wereld start in Zielonka, echter je hebt bij de start nog niet alle machines die je nodig hebt om de gewassen optimaal te bewerken tijdens het zaaien en oogsten. Je kan heel makkelijk met sommige mods geld cheaten en je eigen wereld maken, maar voor diegene die het “real” willen spelen hieronder enkele tips om sneller aan geld te komen:

  • Koop een veld waar een gewas opstaat dat geoogst kan worden, verkoop de opbrengst en verkoop daarna het veld weer
  • Huur de machines die je nodig hebt, scheelt een hoop geld!
  • Probeer een veld met katoen te kopen dat geoogst kan worden, huur de machines en de katoenbalen brengen goed geld op
  • Breng de geoogste producten met de trein naar “Erlengrat” en krijg de hoogste prijs voor je gewassen
  • Huur een lier en rijdt met de tractor naar de zagerij, koop een stuk bos en sleep de omgezaagde bomen naar de zagerij, wil je wat anders gaan doen verkoop dan het bos weer

Wil je nog meer tips en tricks over deze game, bezoek dan eens de website van Farming Simulator voor de tutorials!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven