Categorieën
Excel

Kennismaken met Excel

Excel is een spreadsheet/rekenprogramma van Microsoft. Excel wordt zowel zakelijk als particulier gebruikt voor uiteenlopende taken. Maak eenvoudig een kasboek met de inkomsten en uitgaven of laat Excel een grafiek voor je maken met de verloren kilo’s van je fitnessprogramma. Kennismaken met Excel laat je zien wat de mogelijkheden zijn.

Categorieën
Access

Tabellen maken in Access

Na het kennismaken in het vorige blogbericht, ga ik nu verder met de tabellen maken in Access. Tabellen bevatten de gegevens voor de database. Het invoeren dient zorgvuldig te gebeuren zodat al deze gegevens er juist instaan voor een goede werking van de database. Dubbele gegevens mogen niet voorkomen, dit verspild alleen maar ruimte en geeft kans op fouten.

Categorieën
Access

Kennismaken met Access

Kennismaken met Access is voor mij de allereerste kennismaking met deze software, hoewel ik er weinig tot niets vanaf weet, heeft het wel mijn interesse. En ben ik nieuwsgierig wat je met dit programma kan doen. Als ik in een bekende zoekmachine typ: “wat is access” dan komt het volgende tevoorschijn op de 1e pagina:

Microsoft Access is een relationele database-applicatie van Microsoft Office. Access gebruikt een grafische interface, waardoor het mogelijk is voor weinig gevorderde gebruikers om een database te bouwen. Access bevat tevens functionaliteit om een frontend te bouwen.

Categorieën
Farming Simulator 19

Farming Simulator 19

Een leuk spel voor de PC, PS4 of XBOX is “Farming Simulator 19”. Beleef het leven van een akkerbouwer of veehouder, oogst je gewassen of verzorg de dieren en nog veel meer….

Categorieën
Webdesign

Webveilige kleuren

Webveilige kleuren worden door alle browsers ondersteund. Met een responsive design is je site of blog in iedere browser en op elk device te bekijken. Door deze kleuren te gebruiken wordt de uitstraling van je site of blog overal goed weergegeven.