Farming Simulator

Farming-Simulator

Farming Simulator is een leuk spel om te spelen voor jong en oud. Verdien geld op je boerderij door het oogsten van gewassen en door deze te verkopen. Verzorg je dieren en verkoop wol of melk voor extra inkomsten, investeer je verdiende geld in land of grotere machines.

Farming Simulator kan worden gespeeld op bijvoorbeeld een PS4, PS5, PC of XBOX. Op de officiële website van Farming Simulator is meer informatie te vinden.

Waarom Farming Simulator?

Het is gewoon de leukste game om te spelen voor jong en oud. De gekozen carrièremodus bepaalt de moeilijkheid van de game en dus ook hoe snel je geld kan verdienen voor meer land of voor het uitbreiden van je boerderij.

  • Nieuwe boer, gemakkelijk, je bezit al land en wat apparatuur. In Zielonka leer je hoe je Farming Simulator moet spelen
  • Boerderij manager, normaal, je start met heel wat geld, maar geen land, geen gebouwen en geen apparatuur. Het is aan jou om te beslissen hoe je boerderij eruit zal zien
  • Vanaf nul beginnen, moeilijk, Je startkapitaal is erg beperkt en je bezit nog geen land of apparatuur. De concurrentie is hevig en de prijzen zijn laag. Deze gameplay is het meest realistisch

Modhub

In de modhub kan je vele mods vinden die je kan installeren en gebruiken in de game, er zijn inmiddels vele kaarten van andere werelden te downloaden. Het aanbod aan tractoren en machines is ook zeer uitgebreid. Regelmatig worden er nieuwe mods en werelden aan de modhub toegevoegd.

De huidige versie is Farming Simulator 22 en bestaat alweer sinds november 2021. Regelmatig komt de maker van de game “Giants Software” met extra updates zoals expansions en DLC’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *